METKAT

! METKAT-telineiden tuotanto toistaiseksi keskeytetty !

Metkaa mieltä kodin sisustukseen. Samaan aikaan käyttötavara sekä suomalaista designia ja käsityötä. Sitä kaikkea on METKAT. Se tuo iloa ja huumoria harmaaseen arkeen.

"Tulee hyvä mieli joka aamu, kun herään ja katson sitä."
-Asiakas Helsingistä, VaakaMirri-

metkuni_paperiteline

METKAT-tuoteperhe on kehitelty yhdessä asiakkaiden kanssa. Ensimmäinen asiakas tilasi vaakamallin telineen, joka näyttää koiralta. Seuraava pyysi kissaa, seuraava pystymallia, jne. Tällä hetkellä meillä on Turre, Mirri, Kettu sekä Possu. Meillä on pysty- ja vaakamallin paperitelineitä, joita voi käyttää niin talouspaperille kuin kahdelle vessapaperillekin. Viinipullotelineitäkin on. Tuotevalikoima laajenee asiakkaiden toiveiden mukaan.

Ensimmäinen METKAT VaakaTurre pentue syntyi 24.11.2013. VaakaTurre oli mukana Jyväskylän asuntomessuilla HauHaus-talossa kesällä 2014.

metkat_vaakaturre_paperiteline_koira – kopio

Pyrin valmistamaan tuotteet mahdollisimman pitkälle suomalaisista raaka-aineista, koska haluan osaltani luoda työpaikkoja Suomeen. Voisin tehdä niin, että tilaan osat halvan työvoiman maista, kokoan tuotteet Suomessa ja myyn ne kotimaisina, mutta mielestäni se on huijausta. Haluan valmistaa aidosti suomalaisia tuotteita. Puutavara ja pintakäsittelyaineet ovat kotimaisia. Työ on kotimaista. Samoin viimeistelyyn tarvittavat painotuotteet, valmistetaan Suomessa.

METKAT on upea lahja moneen tarkoitukseen. Se sopii hänelle, jolla on jo kaikkea. Se on hauska lahja myös uuteen kotiin muuttavalle, pyöreitä täyttävälle tai vaikka hääparille.

Kaikkien METKAT-telineiden hinta on sama 35€ (+toimituskulut).